Stoiximan Super League

Ο Ζαρντίμ… αποκαλύπτεται

Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Ολυμπιακού παραχωρεί στις 14:00 στους εκπροσώπους του Τύπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάζεται επίσημα από τους «ερυθρολεύκους» στο «Γ.Καραϊσκάκης» και αμέσως μετά ακολουθεί σύσκεψη –παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη- με κύριο θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά θέματα.

Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του Ολυμπιακού παραχωρεί στις 14:00 στους εκπροσώπους του Τύπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάζεται επίσημα από τους «ερυθρολεύκους» στο «Γ.Καραϊσκάκης» και αμέσως μετά ακολουθεί σύσκεψη –παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη- με κύριο θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά θέματα.

Αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για συνεργασία των δύο πλευρών, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η συνέχεια, αφού ο ίδιος ο Ζαρντίμ λογικά θα δώσει το προπονητικό του στίγμα.

Πάντως, μέχρι τώρα –και μιλώντας θεωρητικά- φαίνεται πως ο Ζαρντίμ δείχνει σε πολλά πράγματα να συμφωνεί με τη φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε, οπότε είναι λογικό να περιμένει κανείς πως η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x