Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε ότι με την αποχώρηση του Βέζο για την Εγιουσπόρ που ανακοινώθηκε σήμερα με τη φόρμουλα του δανεισμού ο Ολυμπιακός έχει δώσει 15 παίκτες σε σχέση με το ρόστερ του που έχει τελειώσει την περασμένη σεζόν.

Αφού είπε ποιοι είναι οι άλλοι 14, τόνισε ότι μένει από τους εκτός πλάνων να φύγουν και οι Ραντζέλοβιτς και Ανδρούτσος μετά και την παραχώρηση του Γκοτζαμανίδη στη Λαμία ως δανεικός. Πρόσθεσε ότι το προηγούμενο 2ήμερο έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα άλλα πέντε παιδιά από την Κ19 (Πρεκάτες, Παναγάκος, Λιατσικούρας, Λόλης, Πνευμονίδης).

Για τον Γουίλιαν και τον Ολιβέιρα είπε ότι έχουν ξεκινήσει με μεγάλη διάθεση και όρεξη τη δουλειά τους στον Ολυμπιακό.. Αναφορικά με τον βραζιλιάνο επεσήμανε ότι έχει δουλέψει το καλοκαίρι με τρεις προσωπικούς γυμναστές που έχει, αλλά σιγουρα χρειάζεται προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Πρόσθεσε ότι Ολυμπιακός έχει καλέσει τον Μάρκο Σίλβα που τον είχε παίκτη στη Φούλαμ και έμαθε τα καλύτερα για τον Βραζιλιάνο, όχι για την ποδοσφαιρική του κλάση αλλά για τον χαρακτήρα του και το πόσο επαγγελματίας είναι και το πόσο προσέχει το κορμί του και τις αντοχές του .

Τέλος εξήγησε για τον Ολιβέιρα γιατί είπε στη χθεσινή εκπομπή ότι γενικά είναι ένα καλύτερος παίκτης από τον Όρτα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x