Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό σε συνέντευξή του στο SkySports. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής την περασμένη σεζόν με την Αλ Γκαράφα στο Κατάρ.

«Μπόρεσα να διαχειριστώ καλά την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός. Στον Ολυμπιακό θέλουν μόνο νίκες. Ήταν τέσσερα καλά χρόνια. Την πρώτη σεζόν δεν πήραμε τίποτα αλλά δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και όλοι κατάλαβαν τη φιλοσοφία μας. Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα, χρειαζόμασταν ανανέωση και τα αλλάξαμε όλα. Κάναμε καλές πορείες στην Ευρώπη, αποκλείσαμε την Άρσεναλ, αλλά έπρεπε να σταματήσουμε λόγω της πανδημίας, ενώ η ομάδα ήταν σε φανταστική κατάσταση. Μετά δεν ήταν το ίδιο», τόνισε.

Μάλιστα μίλησε για τις προτάσεις που είχε όσο ήταν στον Ολυμπιακό από την Αγγλία. «Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να φύγω. Όταν έφυγα, είχα προτάσεις από την Championship, αλλά δεν πίστεψα στα πρότζεκτ τους. Όμως η Αγγλία είναι ένα ποδοσφαιρικό έθνος, το μεγαλύτερο και μια μέρα πρέπει να πάω», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x