Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στεφανουδάκης: «Σίγουρα μιλάει η κρητική ψυχή, είμαστε περήφανοι για την χώρα μας»

Ο σπουδαίος Έλληνας ρίπτης Μανώλης Στεφανουδάκης έγραψε ξανά ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες καθώς θα βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον ακοντισμό F54.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης έκανε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του ακοντισμού στην κατηγορία F54 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, που είναι το τρίτο του στη διοργάνωση μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο το 2016 και το χάλκινο στο Λονδίνο το 2012.

Μετά τον αγώνα, μίλησε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας, την Κρήτη, και την οικογένειά του, όντας φανερά ικανοποιημένος από την απόδοσή του και το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του μεταλλίου: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που κατάφερα να ανεβάσω τη γαλανόλευκη ψηλά ξανά. Τέταρτη Παραολυμπιάδα, τρίτο Παραολυμπιακό μετάλλιο, είναι μεγάλη περηφάνια για μένα και τον προπονητή μου, τόσο πολύ παλέψαμε και κοπιάσαμε για να είμαστε εδώ για τη χώρα μας. Είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας, και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Νομίζω καταφέραμε αυτό που έπρεπε να καταφέρουμε σε αυτόν τον αγώνα».

Για την Κρήτη: «Σίγουρα μιλάει η κρητική ψυχή, σίγουρα είναι πολλά τα χρόνια που εκπροσωπούμε την Ελλάδα και πραγματικά το αγαπάμε και το κάνουμε με την καρδιά μας όλο αυτό και νομίζω γι' αυτό πετυχαίνει κάθε φορά. Ήθελα πάρα πολύ το μετάλλιο μέσα μου, γιατί είχα ένα ακροατήριο για πρώτη φορά, είχα όλη μου την οικογένεια κοντά μου. Ήθελα να τους κάνω ένα δώρο και τα κατάφερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x