Euroleague

«Ανεπιθύμητοι» διαιτητές για Παναθηναϊκό

Ο Φινλανδός Καρλ Γιούνγκεμπραντ, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας

Ο Φινλανδός Καρλ Γιούνγκεμπραντ, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο 47χρονος Γιούνγκεμπραντ, που είναι διαιτητής από το 1978 και διεθνής από το 1986, έχει διευθύνει φέτος τρεις αγώνες του Παναθηναϊκού και οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Στην πρώτη φάση ήταν διαιτητής στις εκτός έδρας ήττες από την Μπάμπεργκ με 79-76 στις 17 Νοεμβρίου και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 91-75 στις 14 Δεκεμβρίου, ενώ στο Top 16 ήταν διαιτητής στην εντός έδρας ήττα από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο με 67-58 στις 9 Φεβρουαρίου. Στον τελευταίο αγώνα ήταν η μοναδική φορά που ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ βρέθηκε στο δρόμο του Παναθηναϊκού.

Ο Μπόρις Ρίζικ, αντίθετα, έχει «σφυρίξει» σε δύο εκτός έδρας νίκης του Παναθηναϊκού: στο 78-57 επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στις 19 Ιανουαρίου και στο 77-56 επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στις 2 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x