Ελλάδα

ΑΕΚ: Παρελθόν μετά από 14 χρόνια ο Χήνας - Τα σενάρια που «παίζουν» για τον ρόλο του Σάκοτα

Μετά από 14 συναπτά έτη στην ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Γιώργος Χήνας αποχωρεί από τον σύλλογο και τη θέση του General Manager. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναλαμβάνει ο Σάκοτα, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος του.

Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» της φετινής ΑΕΚ Betsson BC, η οποία μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες, ωστόσο σωρεία προβλημάτων, αγωνιστικών και μη, «εκτροχίασαν» την ομάδα μένοντας μακριά από τους στόχους της.

Έτσι λοιπόν, η επόμενη ημέρα είναι δεδομένο πως θα βρει την «Ένωση» με πολλές αλλαγές, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο διοικητικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, μία από τις πρώτες αλλαγές που έρχονται στον σύλλογο είναι εκείνη στη θέση του General Manager, με τον Γιώργο Χήνα να αποχωρεί από τη θέση αυτή μετά από 14 συναπτά έτη παρουσίας του στον σύλλογο.


Παράλληλα, χρέη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου θα αναλάβει ο Βαγγέλης Αγγελόπουλος, αδελφός του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έρχεται για να αναλάβει θέση στην ομάδα ο Ντάγκαν Σάκοτα, ωστόσο, ακόμα το τοπίο είναι θολό, αναφορικά με τη θέση που θα πάρει.

Και αυτό διότι υπάρχει το σενάριο να αναλάβει χρέη προπονητή, αφού η αποχώρηση του Ηλία Ζούρου είναι δεδομένη, ενώ, ίσως πάρει ρόλο συμβούλου του αγωνιστικού τμήματος, του οποίου ούτως η άλλως θα είναι επικεφαλής.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον κ. Μάκη Αγγελόπουλο να παραθέτει συνέντευξη Τύπου για το τι μέλλει γενέσθαι στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x