Γιώργος Χελάκης

Κρίμα να σε τρομάζουν επειδή σου λείπει ένας 35χρονος…

Στο δεύτερο επίσημο ματς η Ένωση δεν είχε κιόλας στη διάθεσή της τον 34χρονο Δέλλα και τον 35χρονο Λυμπερόπουλο. Μυϊκοί τραυματισμοί τους άφησαν εκτός.

Στο δεύτερο επίσημο ματς η Ένωση δεν είχε κιόλας στη διάθεσή της τον 34χρονο Δέλλα και τον 35χρονο Λυμπερόπουλο. Μυϊκοί τραυματισμοί τους άφησαν εκτός.

Του Γιώργου Χελάκη

Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει την εμφάνισή της στο εχθρικό γήπεδο η περυσινή ΑΕΚ. Ο απροετοίμαστος και βαρύς Ντιοπ ξεχώριζε από τους υπόλοιπους σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Ασύνδετη ομάδα με ένα… τσουβάλι λάθος πάσες, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση με την ψυχή στο στόμα. Έπαιξε λες και δεν μεσολάβησαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά του καλοκαιριού.

Λες και δεν είχε υπέρ της το νικηφόρο αποτέλεσμα που έπρεπε λογικά να της έχει διώξει το άγχος. Γιατί τί άλλο από έλλειψη ψυχραιμίας μαρτυρούν τα τόσα άτσαλα και τυφλά διωξίματα της μπάλας. Μία συνεχόμενη τρικυμία που δεν κόπασε ούτε όταν ο Ντιοπ έστειλε με προβολή την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ίσα- ίσα δυνάμωνε, εκνευρίζοντας τον Μπάγεβιτς που ατύχησε στην επιλογή του να βάλει τον Καφέ σε ρόλο Λυμπερόπουλου. Για τον απλούστατο λόγο ότι η μπάλα δεν έφτανε ποτέ μέχρι εκεί που έπαιξε ο αρχηγός της Ένωσης. Ο Σκόκο και ο Τζιμπούρ παρέμειναν πεισματικά εκτός παιχνιδιού κι ο Λεονάρντο φαινόταν μόνο όταν πήγαινε να εκτελέσει τα κόρνερ.

Οι άτεχνοι αλλά επίμονοι Σκωτσέζοι φεύγουν από την Ελλάδα με το αίσθημα του αδικημένου. Αυτού που προσπάθησε και πάλαιψε περισσότερο. Μία ομάδα που δεν θα ανέβαινε παραπάνω από τη μέση της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα λαχτάρησε την ΑΕΚ. Αυτό συνέβη γιατί η Ένωση στερήθηκε του αυτονόητου δικαιώματος να παίξει στην έδρα της και γιατί στερήθηκε τους δύο βετεράνους της.

Επειδή το δεύτερο είναι φυσιολογικό να της ξανασυμβεί, τώρα με εξασφαλισμένα κάποια επιπλέον λεφτά από τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ας πάρει γρήγορα έναν ψύχραιμο σέντερ μπακ κι αν είναι δυνατόν κάποιον που να μπορεί να απλώνει το παιχνίδι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x