Euro 2024

Ντε Μπρόινε: «Πολύ κρίμα που ηττηθήκαμε με αυτό το γκολ, θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι αν θα συνεχίσω στην εθνική»

Την απογοήτευσή του μετά την ήττα από τη Γαλλία εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ντε Μπρόινε, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται για την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα-αποκλεισμό του Βελγίου από τη Γαλλία στη φάση των «16» του Euro 2024 ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, τονίζοντας ότι θα αποφασίσει μετά το καλοκαίρι αν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

«Είχαμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά ακολουθώντας το. Γνωρίζαμε ότι κόντρα σε μια ομάδα με την ποιότητα της Γαλλίας, δεν θα είχαμε μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Είχαμε τις στιγμές μας. Είναι πολύ κρίμα που ηττηθήκαμε με αυτό το γκολ, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς όταν έχεις για αντιπάλους τον Εμπαπέ, τον Γκριζμάν και τον Τουράμ. Ο προπονητής μας πήρε την απόφαση να περιμένουμε αρκετά χαμηλά και δεν δώσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες στη Γαλλία. Αυτό ήταν το πλάνο μας και μέχρι πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δούλευε. Είμαστε απογοητευμένοι»
, ανέφερε ο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το μέλλον του στην εθνική Βελγίου, απαντώντας:

«Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αφήστε με πρώτα να επεξεργαστώ αυτή την ήττα. Ήταν μια πολύ μεγάλη και κουραστική σεζόν για εμένα. Πρέπει να ξεκουραστώ και θα αποφασίσω μετά το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x