Ελλάδα

Σάριτς: «Είχαμε κούραση, έπαιξαν βρώμικα, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία»

Ο Ντάριο Σάριτς έκανε αυτοκριτική εκ μέρους όλων στην εθνική Κροατίας μετά την ήττα από τη Νέα Ζηλανδία.

Στην κόπωση και το δυναμικό παιχνίδι της Νέας Ζηλανδίας απέδωσε ο Ντάριο Σάριτς την ήττα της Κροατίας που προκρίθηκε μεν αλλά κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά με νίκη των Tall Blacks αύριο απέναντι στην Σλοβενία.

«Ήταν δύσκολο να παίξουμε μετά από το παιχνίδι της Σλοβενίας χθες βράδυ. Πήραμε κάποιες διαφορές, αλλά όχι μεγάλες. Προσπαθήσαμε, αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι σε κάποιες καταστάσεις. Η Νέα Ζηλανδία έπαιξε πολύ σκληρά, πραγματικά βρώμικα, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ στην FIBA. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους, έπαιξαν φανταστικά. Φάνηκε πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά, η Νέα Ζηλανδία έπαιξε πολύ δυναμικά σε όλο το παιχνίδι κι εμείς έπρεπε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε λίγες ώρες ξεκούρασης και προετοιμασίας, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε καλύτερα», ανέφερε ο φόργουορντ των Γουόριορς.

Ο Γιόσιπ Σέσαρ, προπονητής Κροατίας, είπε από την πλευρά του: «Είχαμε αρκετά προβλήματα, ειδικά στην άμυνα στο πικ εν ρολ, ενώ στην επίθεση είχαμε κάποιες κακές αποφάσεις και βάλαμε μόλις επτά πόντους στην τελευταία περίοδο. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο μέρες ξεκούρασης και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x