Γιώργος Χελάκης

Του δεύτερου ημιχρόνου περνάει και τη Μακάμπι

Φαντάζομαι ότι ο Έβαλντ Λίνεν πήρε χαμπάρι ότι στο γήπεδο «κατέβηκαν» δύο ερυθρόλευκες ομάδες. Μία σε κάθε ημίχρονο. Αυτή που κατέβασε στο πρώτο θα τα βρει σκούρα απέναντι στη Μακάμπι.

Φαντάζομαι ότι ο Έβαλντ Λίνεν πήρε χαμπάρι ότι στο γήπεδο «κατέβηκαν» δύο ερυθρόλευκες ομάδες.

Μία σε κάθε ημίχρονο. Αυτή που κατέβασε στο πρώτο θα τα βρει σκούρα απέναντι στη Μακάμπι.

Αν δεν το ξέρει ο κόουτς, κάποιος να του πει για το κάζο στην Κύπρο από μια Μακάμπι, πριν από λίγα χρόνια. Προφανώς δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς που έχουν την εντύπωση πως η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς φιλοδοξίες.

Εννοείται πως μέχρι τότε θα είναι διαθέσιμοι ο Τοροσίδης, ο Ρόμενταλ, ο Ιμπαγάσα και ο Αβραάμ. Ακόμα και ο Ριέρα, που έχει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του με τη Λίβερπουλ.

Λογικά, ο Γερμανός κόουτς δεν πρόκειται να τους βάλει όλους αυτούς στη βασική ενδεκάδα. Ίσως αρκεί ορισμένοι από αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στην Μπέσα να παίξουν στις θέσεις που τα καταφέρνουν καλύτερα.

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά πού να το καταλάβουμε όταν χρησιμοποιείται σε θέση αριστερού εξτρέμ. Όταν έφυγε από εκεί, απελευθερώθηκε κι έδειξε τα προσόντα του.

Ο Νταρμπισάιρ έχει την τέχνη του σκοραρίσματος περισσότερο από κάθε συμπαίκτη του. Ακόμα και όταν γίνεται κατά συνθήκη αριστερός εξτρέμ. Ήρθε η ώρα να παίξει στη θέση του και να κάνει τη δουλειά του.

Ο Ζαϊρί είναι ακόμα διακοπές. Όταν επιστρέψει με το καλό, θα συνειδητοποιήσει ότι είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Θέμα αντίληψης είναι.

Ο νεαρός Φετφατζίδης ξέρει μπάλα με το... καντάρι. Όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα είναι πολύ ωραίο να τον βλέπει ο κόσμος να κάνει κλειστές ντρίμπλες και να σουτάρει. Αν μάλιστα πετυχαίνει και γκολ, ακόμα καλύτερα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x