Γιώργος Χελάκης

Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει τα ποντίκια

Την ώρα που οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού σήκωναν τους τόνους στη συζήτησή τους, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Σίντεϊ Γκοβού ερχόταν όλο και πιο κοντά στην Παιανία.

Την ώρα που οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού σήκωναν τους τόνους στη συζήτησή τους, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Σίντεϊ Γκοβού ερχόταν όλο και πιο κοντά στην Παιανία.

Δεν αδικώ τους οπαδούς πού δεν πείθονται από τις διαβεβαιώσεις που τους δίνει ο μεγαλομέτοχος. Για τους ίδιους εκείνο που μετράει είναι τα έργα και όχι τα λόγια. Πιθανόν να μην μπορούν να καταλάβουν την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στο «ενδιαφέρομαι να αγοράσω» από το «σου δίνω τόσα για να μου δώσεις τις μετοχές». Για τον οπαδό κάτι τέτοια είναι ψιλά γράμματα. Τα χοντρά γράμματα είναι οι μεταγραφές. Αν λοιπόν έρθουν στην Παιανία ο Γκοβού και ο Μπορντόν, λίγα πράγματα θα μένουν ώστε να τα συζητήσει ακόμα ο «Τζίγκερ» με τους οργανωμένους.

Άλλωστε από την εποχή του Πατέρα και του Αντωνίου, ο στόχος ήταν δύο σπουδαίες μεταγραφές δεξιού εξτρέμ και κεντρικού αμυντικού. Εφόσον έρθουν οι Γκοβού και ο Μπορντόν, οι εισηγήσεις του Νιόμπλια υλοποιούνται όπως άλλωστε και ο σχεδιασμός που έκανε χοντρικά ο Κώστας Αντωνίου. Για τον οπαδό του τριφυλλιού θα έχει σημασία ποιοι μπαίνουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο να παίξουν μπάλα και όχι ποιος κάθεται στην πιο διακεκριμένη θέση των επισήμων.

Ο Παναθηναϊκός έστω και με λιγότερους μετόχους θα έχει κάνεις τις μεταγραφές που λογάριαζαν να κάνουν όλοι οι μέτοχοι μαζί. Και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα δικαιούται να κριθεί με βάση αυτούς που «έβαλε» μέσα στο γήπεδο και όχι στις καρέκλες του διοικητικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x