Γιώργος Χελάκης

Ο Λουκάς Μπάρλος δεν ζει πια…

Μόνο όσοι ζουν με τις αναμνήσεις του Λουκά Μπάρλου πιστεύουν ακόμα ότι η αυριανή ΑΕΚ μπορεί να… τρομοκρατήσει τους δύο «αιώνιους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ που… ετοιμάζουν ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του θα είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα που θα απλώνει τα πόδια της μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Μόνο όσοι ζουν με τις αναμνήσεις του Λουκά Μπάρλου πιστεύουν ακόμα ότι η αυριανή ΑΕΚ μπορεί να… τρομοκρατήσει τους δύο «αιώνιους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ που… ετοιμάζουν ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του θα είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα που θα απλώνει τα πόδια της μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Αργά, αλλά αναγκαστικά θα προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και ο σκληροπυρηνικός «κιτρινόμαυρος» Τύπος, που τη μία «απογειώνει» τους «θείους από το Σικάγο» και την άλλη εξακολουθεί να φέρνει παικταράδες στους Θρακομακεδόνες.

Η νέα ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει στο νοικοκυριό της, τη διάθεση του κ. Παππά να τσοντάρει όταν αραχνιάζει το ταμείο και στα εισιτήρια διαρκείας που θα πουληθούν το καλοκαίρι.

Οι κουβαρντάδες σωτήρες δεν φάνηκαν πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση. Τι θα τους οδηγήσει να εμφανιστούν τώρα;

Η ΠΑΕ για να κλείσει τις τρύπες της βάζει πωλητήριο σε όλα τα βαριά ονόματα (Σάχα, Τζεμπούρ, Σκόκο, Μπλάνκο).

Επιχειρεί να απαλλαγεί από κοστοβόρα συμβόλαια, όπως αυτό του Μαϊστόροβιτς. Προσπαθεί να κρατήσει τους ελπιδοφόρους Έλληνες παίκτες της (Αραμπατζής, Γκέντσογλου, Μανωλάς).

Η τακτική είναι η μόνη που μπορεί να εφαρμόσει στην παρούσα φάση. Ότι η ΠΑΕ δεν μπόρεσε να χειριστεί επικοινωνιακά τη νέα κατάσταση είναι γεγονός. Οφείλεται στην απειρία και όχι στην ανικανότητα του κ. Αδαμίδη.

Οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας έχουν να σκεφτούν πως με την ίδια τακτική θα πορευτούν κι άλλες ΠΑΕ τη νέα χρονιά. Εκείνο που προέχει είναι να ξεφύγει η ΠΑΕ από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των χρεών που απειλούν να τη στείλουν στη Δ’ Εθνική. Για να το αποφύγει χρειάζεται τη στήριξη των οπαδών της.

Αν αυτό δε γίνει, τότε ο καθένας μπορεί να φαντασιώνεται μια μεγάλη ομάδα πάνω στα ερείπια μιας ομάδας που καταρρέει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x