Γιώργος Χελάκης

Α, ρε, Αδαμίδης που σας χρειάζεται…

Δύσκολα θα τα καταφέρει ως πολιτικός ο Σταύρος Αδαμίδης. Καλύτερα να μην το δοκιμάσει. Δεν έχει την ικανότητα να γοητεύει το πλήθος, να το «ταξιδεύει», να το παραπλανά.

Δύσκολα θα τα καταφέρει ως πολιτικός ο Σταύρος Αδαμίδης. Καλύτερα να μην το δοκιμάσει. Δεν έχει την ικανότητα να γοητεύει το πλήθος, να το «ταξιδεύει», να το παραπλανά.

Ποιος τον συμβούλεψε άραγε να δώσει συνέντευξη Τύπου πριν μπει η ΑΕΚ στην διαδικασία των πλέι οφ; Τι από αυτά που είπε θα έχανε την επικαιρότητα του αν το έλεγε μετά από ένα μήνα; Απλά δεν θα είχε προειδοποιήσει δημόσια τον Μπάγεβιτς ότι θα φύγει έτσι και δεν έρθει πρώτη η ΑΕΚ στα πλέι οφ και το πιο σημαντικό : Αν έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Σκόκο νωρίτερα!

Άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει. Ο Αδαμίδης βιάστηκε. Ελάχιστοι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια του. Οι περισσότεροι ζητούσαν κάποιο όραμα που η σημερινή διοίκηση αδυνατεί να τους προσφέρει. Ακόμη και όσοι θα σταθούν στην ειλικρίνεια του νέου προέδρου, δικαιολογημένα θα σταθούν στην χρησιμότητα των όσων είπε. Ο πρόεδρος βιάστηκε. Κι όποιος βιάζεται κάνει λάθη. Το δικό του είναι ότι υπερεκτιμά τις δυνατότητες της σημερινής ΑΕΚ. Προφανώς παρασυρμένος από τα αποτελέσματά της στα ντέρμπι της κανονικής περιόδου.

Αν πραγματικά θεωρεί ότι αυτή η ΑΕΚ που πάει στα πλέι οφ με βαθμολογικό μειονέκτημα είναι ομάδα καλύτερη από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κάνει λάθος. Όταν μάλιστα το αφήνει δημόσια να εννοηθεί και ταυτόχρονα βάζει πωλητήριο στους καλύτερους παίκτες της, το λάθος είναι διπλό. Το μόνο που σίγουρα θα καταφέρει είναι να διώξει τον Μπάγεβιτς. Πολύ μίζερος στόχος για τόση φασαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x