sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις: Oι 4+1 γκολάρες της 6ης αγωνιστικής!

Συναρπαστική η 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που είχε συνολικά 15 τέρματα, πέντε εκ των οποίων ήταν εντυπωσιακά και το sport-fm.gr σας τα υπενθυμίζει.

Η 6η στροφή του πρωταθλήματος είχε πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, κλειστές οι περισσότερες, αλλά και κάποια πολύ όμορφα γκολ, που σφράγισαν αυτά τα παιχνίδια.

Δύο εξ' αυτών σημειώθηκαν στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, ενώ στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια είχαμε τρία πανέμορφα γκολ, ένα εκ των οποίων ήταν και εκείνο, που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την πρώτη φετινή νίκη του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Λαμία, εκτός έδρας.

Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τις 4+1 γκολάρες της 6ης αγωνιστικής:

ΒΟΛΟΣ-ΑTHENS KALLITHEA 1-1 (37' Μεντιέτα Τζούνιορ)



Εξαιρετικά ταχύς, τεχνίτης και με έφεση στο σκοράρισμα, ο επιθετικός μέσος του Βόλου σημείωσε το πρώτο χρονικά εντυπωσιακό γκολ της 6ης αγωνιστικής, ισοφαρίζοντας το όμορφο τέρμα, που είχε σημειώσει νωρίτερα ο Τζιάνι για την Athens Kallithea. Ο 31χρονος Αργεντινός, σε μια γρήγορη μεταφορά της μπάλας από τα αριστερά για τον Βόλο, είδε τον Κόσζτα να κάνει κίνηση και να του πετάει την μπάλα στον κενό χώρο, εκεί, που δεν υπήρχαν σε αυτήν τη φάση τα χαφ της φιλοξενούμενης. Με ένα υπέροχο σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, κατάφερε να νικήσει τον Μπερναμπέ Μπαραγκάν και να ισοφαρίσει για λογαριασμό της ομάδας της Μαγνησίας. Αυτό ήταν το 3ο γκολ του στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνα με τον με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον αυτήν τη φορά, το τέρμα του χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.



ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2 (18' Φίλιπ Μπαΐνοβιτς)



Αυτό το πολύ όμορφο γκολ ήταν το 5ο χρονικά στην αγωνιστική και το πρώτο από τα κυριακάτικα. Αν το παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, μοιάζει πάρα πολύ με το τέρμα, που είχε σημειώσει ο Στάντσιου στο πρόσφατο Euro απέναντι στην Ουκρανία, αλλά η αλήθεια είναι πως κάπως ο παίκτης των Κρητικών το… μπουμπούνισε από μεγαλύτερη απόσταση από εκεί, που είχε σουτάρει ο Ρουμάνος αρχηγός, και αυτό το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ο Σέρβος πήρε την μπάλα από τον Σενγκέλια, ζύγισε το σουτ και με ένα εξαιρετικό δεξί σουτ νίκησε τον Τσάβες για να ανοίξει το σκορ για τον ΟΦΗ. Όμως, αυτό το τέρμα δεν ήταν αρκετό για να δώσει ακόμα και τον έναν πόντο στους Κρητικούς, που υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.



ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 0-1 (63' Μανού Γκαρθία)



Ο Μανού Γκαρθία είναι ο παίκτης, που έχει κλέψει την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα και για δεύτερο σερί ντέρμπι είναι ο MVP. Me μια απίθανη προσπάθεια, αφού πήρε την μπάλα από δεξιά από πλάγιο αουτ, απέφυγε σαν σταματημένο τον Σβαμπ, έβαλε στην πλάτη τον Ραχμάν Μπάμπα και από απίθανη γωνία με το μυτάκι εκτέλεσε τον Κοτάρσκι, που δεν πρόλαβε, παρά μόνον να τινάξει τον ώμο του, δίχως, όμως, να μπορέσει να αποτρέψει την πορεία της μπάλας από την εστία για το νικητήριο γκολ του Άρη μέσα στην Τούμπα. Με δύο τέρματα και μία ασίστ στα δύο απανωτά ντέρμπι, είναι ο άνθρωπος των ημερών στη Stoiximan Super League. Έκανε και πάλι ένα εξαιρετικό ματς, ήταν παντού εκεί, που έπρεπε και μαζί με τον Μόντσου και τον Σιφουέντες, ήταν οι ποδοσφαιριστές-κλειδιά για την επικράτηση του εξαιρετικού φέτος Άρη.



ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-2 (36' Δεληγιαννίδης)



Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ομάδα του Πανσερραϊκού, που έκλεισε με τρίποντο την αγωνιστική και μάλιστα, επί μιας ομάδας, που έχουν τους ίδιους στόχους. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ, αφού πήρε την μπάλα μετά από δύο πάσες, με τις οποίες παίχτηκε το κόρνερ και με το που πήρε την μπάλα στα πόδια του, εμφανίστηκε αποφασισμένος να τη στείλει με όση δύναμη περισσότερη μπορούσε στην εστία του Κόστιτς. Ένα πανέμορφο γκολ, που άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τα «λιοντάρια». Ένα άκρως εντυπωσιακό σουτ από πολύ μεγάλη απόσταση και αφού έβαλε ένα τέτοιο γκολ, δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιχειρεί και στο μέλλον κάτι ανάλογο.



ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0 (30' Φραντζί Πιερό)



Ο Αϊτινός στράικερ της ΑΕΚ έχει έρθει σε μια πολύ κρίσιμη και κομβική στιγμή, με τα υπόλοιπα όπλα να βρίσκονται στα πιτς. Στο ματς με τον Βόλο συστήθηκε με μια εντυπωσιακή κεφαλιά στα μισά του πρώτου μέρους, αλλά ο βαθμός δυσκολίας, ο αντίπαλος και ο παίκτης, που τον μάρκαρε στη συγκεκριμένη φάση, όπως και η δύναμη, με την οποία καρφώνεται η μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι, κάνουν το γκολ αυτό να προσλαμβάνει επικές διαστάσεις. Ο Λάζαρος Ρότα, ξεχασμένος από τον Τζούριτσιτς, βγάζει μια δεύτερη σέντρα ασίστ για το κεφάλι του Πιερό, που πέρα από το γκολ είχε και το κερδισμένο πέναλτι στη φάση του 2-0, αλλά και μια ακόμα καλή κεφαλιά στο δεύτερο μέρος, που πέρασε κοντά από την «πράσινη» εστία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x