Βόλεϊ

Ζελιάσκοφ: «Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει τους υψηλούς στόχους»

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στην κορυφή των εγχώριων διοργανώσεων του ανδρικού βόλεϊ μίλησε στο sport-fm.gr ο Νίκι Ζελιάσκοφ, ο οποίος τόνισε πως όλα θα κριθούν στη διάρκεια.

Το χτίσιμο μιας ομάδας που θα διατηρηθεί στην κορυφή είναι ο στόχος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Νίκι Ζελιάσκοφ.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στους υψηλούς στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα είπε στον sport-fm.gr και στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για την κλήρωση: «Δεν έχει σημασία η κλήρωση. Πρέπει να παίξουμε με όλους, δεν δίνω βάση σ’ αυτό. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για όλα τα παιχνίδια. Η φιλοσοφία που θέλω να περάσω είναι να είμαστε σοβαροί και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στην διάρκεια. Κατά πόσο η κάθε ομάδα θα βελτιώνεται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Εκεί έχω στρέψει την προσοχή μου».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να επαναλάβει την επιτυχία του: «Πάντα είναι πιο δύσκολο το να μείνεις στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έγραψε ιστορία. Έκανε κάτι πολύ μεγάλο. Χάρηκα γιατί είναι καλό ένα τόσο μεγάλο σωματείο όσο ο ΠΑΟΚ να μπει ενεργά στον ανταγωνισμό της κορυφής. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια προσπάθεια να χτιστεί ένα σύνολο που θα διατηρήσει αυτούς τους στόχους. Όλες οι ομάδες έχουν αλλάξει συγκριτικά με πέρυσι. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x