Nations League

Σιώπης: «Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα - Ο κόουτς μας έχει βγάλει νοοτροπία νικητή»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μανώλης Σιώπης, μετά τη νίκη της Εθνικής μας επί της Ιρλανδίας.

Δηλώσεις μετά τη νίκη της Εθνικής μας επί της Ιρλανδίας στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έκανε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος στάθηκε στην πολύ δύσκολη κατάσταση που κλήθηκαν να διαχειριστούν εκείνος και οι υπόλοιποι διεθνείς, αλλά και στην πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα στα παιχνίδια του Nations League και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, για όλη αυτή την εβδομάδα που έχουμε περάσει, περάσαμε πολύ δύσκολα, ήταν δύσκολα τα συναισθήματα. Πρώτη φορά το έζησε αυτό ο καθένας μας ξεχωριστά, τα συναισθήματά μας πηγαίναν σαν καρδιογράφημα από τη μια μέρα στην άλλη. Κι όμως, όλα τα παιδιά καταθέσαν την ψυχή τους και τα δώσαν όλα, για τον Γιώργο εκεί ψηλά. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να πω καλή δύναμη στην οικογένειά του».

«Πιστεύω ότι το κλικ που έχουμε κάνει και είμαστε όλο και καλύτεροι, έχει να κάνει με το ότι έχουν έρθει πολύ μεγάλα ταλέντα και νέοι παίκτες που έχουν κουμπώσει πολύ καλά στην ομάδα. Μας βοηθάνε και τους βοηθάμε με την εμπειρία μας και ο κόουτς μας έχει βγάλει μια νοοτροπία νικητή και έχουμε χαράξει τον δρόμο όλοι μαζί. Θα έρθουν ακόμα καλύτερες βραδιές».

«Ήταν δύσκολο το αποψινό παιχνίδι, οι Ιρλανδοί ήρθαν εδώ για να κλέψουν το ματς με τον τρόπο που έπαιξαν. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, βγάλαμε πολλές φάσεις, μετά είχαμε και την κούραση, αλλά πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Σε κάθε ομάδα το να μην δέχεσαι γκολ είναι το Α και το Ω. Πόσο μάλλον που εμείς δημιουργούμε και πολλές φάσεις. Έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνεται με τον προπονητή και με το ότι είμαστε όλοι προσηλωμένοι στο πλάνο μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x