Nations League

Τζόλης στο bwinΣΠΟΡ FM: «Κάναμε περήφανο τον Τζορτζ - Απίστευτη η στήριξη του κόσμου»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε στο bwinΣΠΟΡ FM μετά τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, στάθηκε και αυτός στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ τόνισε πως αυτή η στήριξη από τον κόσμο είναι πρωτόγνωρη.

Ένας εκ των πολλών πρωταγωνιστών της Εθνική ομάδας σε αυτή τη σειρά αγώνων, ο Χρήστος Τζόλης, μετά την επικράτηση της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο και στάθηκε στην στήριξη που λαμβάνει αυτή η ομάδα από τον κόσμο, η οποία όπως τόνισε δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, λέγοντας πως η ομάδα τον έκανε περήφανο με αυτές τις δύο πολύ σημαντικές νίκες για το Nations League.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο ταλέντο που διαθέτει η Εθνική, το οποίο αποτυπώνεται τόσο στην εικόνα της όσο και στα αποτελέσματα που φέρνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Τζόλης:

Για το κλίμα μετά τον αδόκητο χαμό του Μπάλντοκ: «Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση. Κάναμε περήφανο τον Τζορτζ, όπως και αυτός θα ήθελε, παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την απόδοση κόντρα στην Ιρλανδία: «Νομίζω πως η απόδοση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Στο δεύτερο, όμως, σκοράραμε και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το προβάδισμα μας. Στο τέλος κάναμε και το 2-0 και πήραμε τη νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος φέρνει τεράστιο καλό στη Εθνική ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε αυτή η στήριξη. Ελπίζω και στο ματς με την Αγγλία να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ».

Για την πολύ καλή εικόνα της Εθνικής: «Δεν είναι ότι δεν περίμενα την απόδοση και αυτή την ποιότητα από την ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, όπως και στο Γουέμπλεϊ κάναμε το παιχνίδι μας και γενικά η απόδοση που έχουμε είναι πολύ καλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x