Βόλεϊ

Χαμός με Νικηφορίδη στον Άρη

Θέση για όσα έγιναν στην υπόθεση του Στέλιου Νικηφορίδη -ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου τρεις μήνες απ’ τον Άρη- πήρε το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΑ, με ανακοίνωσή του.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη, με τον Στέλιο Νικηφορίδη να αποχωρεί -όπως φαίνεται- απ’ το σύνολο, για δεύτερη φορά φέτος.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, με την πρόκριση στην τελική φάση του Λιγκ Καπ, οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν πως βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο, με την υπόθεση του Νικηφορίδη να είναι έχει ένα ακόμα επεισόιο.

Ο έμπειρος ακραίος δεν έδωσε το παρών στο ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ, λόγω των οικονομικών διαφορών που υποστηρίζει πως δεν δύναται να καλύψει η ομάδα, κάτι που είχε συμβεί και πριν το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου της Volleyleague. Τότε μάλιστα, βρέθηκε κοντά στην μεταγραφή του σε άλλη ομάδα της κατηγορίας, όμως τελικά επέστρεψε στον Άρη μετά από εγγυήσεις που του παρείχαν για την εξόφληση των οφειλομένων.

Από τη μεριά της η διοίκηση του Άρη, πήρε θέση με ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε, στην οποία τονίζει πως είχε βρεθεί σπίτι στον παίκτη, όμως ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση:
«Σχετικά με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΤΑΑ-ΑΡΗΣ επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ και όλους τους φίλους του βόλεϊ, για το ζήτημα που δημιουργήθηκε στην ομάδα μας, με την δεύτερη αποχώρηση του αθλητή Στέλιου Νικηφορίδη.

Συμπτωματικά πάλι πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παοκ, όπως είχε κάνει και πριν το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ίδια ομάδα.

Την Τετάρτη 04/02/2015 ο αθλητής συνοδευόμενος από τον team manager της ανδρικής ομάδας βόλεϊ κ. Δημήτρη Κουτσμανή επέλεξε το σπίτι στο οποίο θα διέμενε και αφού ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας κ. Μέλκα, την επόμενη ημέρα 05/02/2015 μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Παοκ θα μετέβαινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να πάρει προσωπικά αντικείμενα και να εγκατασταθεί στο σπίτι που επέλεξε.

Μετά τον αγώνα κυπέλλου ανακοίνωσε στον Team manager κ. Δ. Κουτσμανή παρουσία του προπονητή κ. Μελκα και του Τεχνικού διευθυντή κ. Χαριτωνίδη πως άτομο του ξενοδοχείου όπου διέμενε τον ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει από το δωμάτιο του μετά από συνεννόηση που έγινε με την διοίκηση του ΤΑΠ. Κάτι τέτοιο ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ καθώς η διοίκηση μερίμνησε ώστε να παραμείνει αν χρειαστεί και κάποιες επιπλέον μέρες μέχρι να τακτοποιηθεί στο νέο του σπίτι.

Ο αθλητής μας κ. Στέλιος Νικηφορίδης από την Πέμπτη 05/02/2015 και μέχρι σήμερα δεν έχει συμμετάσχει σε προπόνηση της ομάδας όπως δεν συμμετείχε και στον αγώνα πρωταθλήματος την Δευτέρα 09/02/2015.Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ότι είναι άρρωστος. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x