Nations League

Πάρτι της Αυστρίας με καλεσμένο τον Χάαλαντ και την παρέα του!

Η Αυστρία σκόρπισε τη Νορβηγία του Χάαλαντ, διαλύοντάς τη με το βαρύ 5-1 και πλέον υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με τις δύο ομάδες και τη Σλοβενία στους επτά πόντους.

Έστησε πάρτι με καλεσμένη τη Νορβηγία η Αυστρία! Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ διέλυσε με το εμφατικό 5-1 την παρέα του Έρλινγκ Χάαλντ, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση και έκανε… άνω-κάτω τον 3ο όμιλο της League B.

Πλέον, Αυστρία, Νορβηγία και Σλοβενία ισοβαθμούν στην κορυφή του γκρουπ με 7 βαθμούς και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές προμηνύονται συγκλονιστικές και άκρως ενδιαφέρουσες.

Η βαθμολογία του ομίλου:
Αυστρία-Νορβηγία 5-1: Πάρτι της Αυστρίας με καλεσμένο τον Χάαλαντ και την παρέα του!

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η Αυστρία μπήκε πολύ δυνατά και βρήκε γκολ μόλις στο 8’ όταν ο Μπαουμγκάρτνερ έπαιξε κάθετα για τον Αρναούτοβιτς, ο οποίος έπιασε ξερό σουτ που κατέληξε στις «αράχνες» για το 1-0. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, οι μεγάλες φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες και λίγο πριν την ανάπαυλα οι Νορβηγοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, με τον Σόρλοθ να προλαβαίνει την έξοδο του Πεντς για να γράψει το 1-1 στο 39ο λεπτό.

Αυτό το γκολ θορύβησε την ομάδα του Ράνγκνικ και την έκανε να πεισμώσει. Μπήκε «τσιτωμένη» στο δεύτερο μέρος, έπιασε την παρέα του Χάαλαντ από τον… λαιμό και τη διέλυσε.

Ο Αρναούτοβιτς με πέναλτι στο 49’ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Αυστρία, για να ακολουθήσει ένα εκρηκτικό τετράλεπτο στη συνέχεια. Πρώτα, ο Λίνχαρτ στο 58’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Πος έκανε τέσσερα τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι Νορβηγοί έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, η ορμή των Αυστριακών τους είχε συνεπάρει και ο Γκρέγκοριτς στο 71ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το εμφατικό 5-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x