Βόλεϊ

Τέταρτη η Κηφισιά στη Νέα Πέραμο

Με την τέταρτη θέση θα επιστρέψει η Κηφισιά από το τουρνουά της Νέας Περάμου, αφού έχασε με 2-3 σετ από τον «οικοδεσπότη» Κύζικο στο «μικρό» τελικό της διοργάνωσης.

Ο Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε με 3-2 σετ την Κηφισιά στο «μικρό» τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε ο ίδιος και πήρε την τρίτη θέση στη διοργάνωση, αφήνοντας στην τέταρτη την ομάδα των βορείων προαστίων.

Το δυσάρεστο για τον Κύζικο είναι ο τραυματισμός του Στέλιου Νικηφορίδη, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προφυλάχτηκε από τον Γιάννη Λάιο, ενώ για την Κηφισιά αποχώρησε ο Κόβαλτσουκ στη διάρκεια της αναμέτρησης.


Τα σετ: 19-25, 25-21, 19-25, 25-22, 19-17

KYZIKOΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Θεοδωρόπουλος, Κρέτσης, Λυκούρεσης, Κατσανεβάκης, Κούνας, Μπεκιάρης / Τσαδήμας (λ), Ασπιώτης, Δρογκάρης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Κόβαλτσουκ, Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Παπαγγελόπουλος, Σπόρτσκλεντ/Κάπελας (λ), Γιοβάνοβιτς, Κόντος, Χριστοφιδέλης


«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα της Α2. Ελπίζω ο Νικηφορίδης να μην έχει κάτι σοβαρό», είπε ο Γιάννης Λάιος.

Ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε πως: «Δώσαμε δύο δυνατά φιλικά με δέκα συνολικά σετ. Είναι νωρίς για μας να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα ήθελα να δω κάτι καλύτερο σε ορισμένους τομείς, αλλά είχαμε και προβλήματα τραυματισμών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x