Βόλεϊ

Συγκεντρώνεται η Εθνική βόλεϊ

Ύστερα από οκτώ μήνες απραξίας, η Εθνική βόλεϊ ετοιμάζεται για την επιστροφή της στις διοργανώσεις του καλοκαιριού και δη το World league.

Το βράδυ της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Από το πρωί της Τρίτης ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, και οι διεθνείς θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις, ενόψει του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Στη συγκέντρωση της Δευτέρας θα βρίσκονται οι: Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιώργος Παπαλέξιου, Δημήτρης Γκαράς.

Την ερχόμενη Τετάρτη, θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Σμαραγδής, Πετρέας, ενώ οι Τζιουμάκας και Ασπιώτης θα ξεκινήσουν προπονήσεις μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τους συλλόγους τους.

Οι Τζούριτς, Φιλίποφ ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης και θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα όταν το επιτρέψει το ιατρικό τιμ της Εθνικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x