Βόλεϊ

Διαλύεται η Εθνική μπιτς βόλεϊ ανδρών

Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης έχουν προσφέρει τόσες επιτυχίες στην Ελλάδα στο μπιτς βόλεϊ και δεν έχουν δει την ανταπόκριση από ΕΟΠΕ και Πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι, με επιστολή που απέστειλαν την Τρίτη ενημερώνουν πως παύουν να υφίστανται ως Εθνική ομάδα και ως δίδυμο και πως δε θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που είχαν θέσει ως στόχο, απογοητευμένοι από όσα βλέπουν να συμβαίνουν και την έλλειψη χρηματοδότησης για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι,

Όλες οι προσπάθειες που έχουμε καταβάλλει για την εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης που θα μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα συμμετοχής στις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις, έχουν αποβεί άκαρπες. Για το λόγο αυτό, αναγκαστήκαμε να αποσυρθούμε από τα επόμενα τουρνουά που είναι στον ετήσιο προγραμματισμό μας. Βρισκόμαστε πλέον στην άβολη θέση να αδυνατούμε να φτάσουμε μόνοι μας σε εξεύρεση λύσης που θα μας κάνει να μπορούμε να συνεχίσουμε το πλάνο μας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς η στήριξη είναι ανεπαρκής και ακατάλληλη για ολοκληρωμένη προετοιμασία και επιτυχημένες συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις.

Για τους παραπάνω λόγους, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σταματήσουμε κάθε δραστηριότητα της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Κοτσιλιάνος,
Νίκος Ζουπάνης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x