Βόλεϊ

Σαν τελικός…

Στου Ρέντη την Τετάρτη στις 20:30, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο ημιτελικό ζευγάρι της Volley League που θα μπορούσε να είναι ο τελικός, όπως συνέβη πέρυσι με θριαμβευτή τον «Δικέφαλο».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας και την ψυχολογία και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο που έχει κρατήσουν το 2016, αφού πάλευαν για 22 αγωνιστικές για να αποκτήσουν το πλεονέκτημα έδρας και τώρα θέλουν να το αξιοποιήσουν.

Ο Ντίμα Φιλίποφ είπε πως: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα προηγούμενα ματς που κερδίσαμε με αυτόν τον αντίπαλο, γιατί ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές, είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Σαν ομάδα θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να δείξουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και, όπως έχω πει, στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον κόσμο, περιμένουμε μετά από πολύ καιρό να γεμίσει του Ρέντη. Τον χρειαζόμαστε, τον έχουμε ανάγκη, γιατί είναι ο έβδομος παίκτης μας και πιστεύω ότι θα μας "σπρώξει" στις νίκες που θέλουμε να πετύχουμε μέσα στην έδρα μας».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο και να προκριθούν στον τελικό, ώστε να πάρουν τη ρεβάνς για τις ήττες σε τελικό Λιγκ Καπ και ημιτελικό Κυπέλλου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ τις τελευταίες ημέρες έγινε προσπάθεια ανάτασης της ψυχολογίας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων δήλωσε πως: «Ξεκινάμε από το 0-0. Σίγουρα, αυτά που έχουν προηγηθεί σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο μας δίνουν ένα μεγάλο κίνητρο και όρεξη για αγωνιστική “ρεβάνς”. Είναι η ώρα που πρέπει να ξανασηκωθούμε μέσα από τις δυσκολίες. Ο πρώτος αγώνας είναι πάντα σημαντικός, αλλά στο τέλος θα δούμε εάν θα παίξει ρόλο για την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικό προβάδισμα, λόγω έδρας, και, αν υπολογίσουμε και την κατάκτηση των δύο τίτλων, έχει και καλή ψυχολογία. Έχουμε τη δύναμη ως ομάδα να βρούμε λύσεις. Τις τελευταίες ημέρες, εστίασα τη δουλειά εκεί που θεωρώ πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Κάναμε θετική προσέγγιση στη μεγάλη δοκιμασία που έρχεται και περιμένω θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x