Βόλεϊ

Πρώτο σερβίς τίτλου στη Σύρο

H ώρα για να στεφθεί ο πρωταθλητής στη φετινή Volley League έφτασε, με τον Φοίνικα να υποδέχεται τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο «Δημήτρης Βικέλας» στις 19:00 της Τρίτης στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Φοίνικας Σύρου θέλει να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος και ήδη γίνεται η δεύτερη ομάδα της περιφέρειας, μετά την Ορεστιάδα το 1997-1998, που αποκτά πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο του στο ανδρικό βόλεϊ μετά το περυσινό νταμπλ και το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του και να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που θα κατακτήσει πρωτάθλημα, προερχόμενη από την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, όπως και η δεύτερη της Θεσσαλονίκης μετά τον Ηρακλή, που πήρε τίτλο με μειονέκτημα έδρας.

Ο Ντούσκο Νίκολιτς είπε πως: «Είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι πολύ ωραίες οι στιγμές που ζει η ομάδα μου. Οι παίκτες μου το απολαμβάνουν και θέλουν να αποδείξουν πως δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ.

Θέλουμε να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, που έρχεται και με καλή ψυχολογία. Στην κανονική περίοδο, νικήσαμε δύο φορές τον ΠΑΟΚ και στο Λιγκ Καπ, εδώ στην έδρα μας, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Άρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για το σύλλογο και τον κόσμο της Σύρου που θα μας υποστηρίξει».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είπε πως: «Μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, ξεκινάμε άλλη μία μεγάλη δοκιμασία. Πρέπει να βρούμε τρόπο, ώστε να ξαναμπούμε σε αγωνιστικό πνεύμα και να δούμε αυτά τα παιχνίδια ένα – ένα, όσο το δυνατόν πιο σοβαρά.

Δεν είναι μόνο ο Ντόκιτς επικίνδυνος από τον Φοίνικα. Όλη η ομάδα της Σύρου μπορεί να μας κάνει ζημιά. Πρέπει να παρουσιαστούμε γεμάτοι ενέργεια και πάθος για να πάρουμε από την αρχή προβάδισμα στις νίκες, όπως κάναμε και με τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς.
Αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Εξάλλου, πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως για να στεφθούμε πρωταθλητές πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη εδώ στη Σύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x