Βόλεϊ

Πρώτη με χαμόγελα και «νέους»

Με όρεξη και υπομονή για σκληρή δουλειά παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα στο «Παλατάκι» οι βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο «ραντεβού» ήταν περισσότερο συνάντηση γνωριμίας, αφού από τους 11 αθλητές που έδωσαν το «παρών», μόνο ο Γιάννης Παντακίδης βρισκόταν και την περυσινή αγωνιστική περίοδο στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πιο συγκεκριμένα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρέθηκαν οι: Βασίλης Κουρνέτας, Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Γιάννης Κυριακίδης, Δημήτρης Γκαράς, Θανάσης Ντίνας, Τάσος Αναστασιάδης, Βασίλης Καρασαββίδης, Αλέξανδρος Σαμπάνης, Δημοσθένης Μακράκης.

Στην προετοιμασία θα ενσωματωθεί την Τρίτη και ο Τζάρεντ Μουρ, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Αντίθετα, τον επόμενο μήνα θα ενσωματωθούν στην ομάδα οι Ερνάντο Γκόμεζ και Μπράντλει Λόουσον, αφού αυτή την εποχή έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Από την πρώτη συνάντηση απουσίαζε και ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παίκτες ξεχωριστά, τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.

Παράλληλα, ενημέρωσε τους αθλητές πως η επίσημη πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί με την επιστροφή του προέδρου, Γιώργου Ανδρέου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλητές ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x