Βόλεϊ

Πολυτιμότερος ο Πάρις

Ο Ματέο Πάρις αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος αθλητής της εξ αναβολής πρεμιέρας της Volley league που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στη Μίκρα.

Ο Ιταλός πασοδόρος του Φοίνικα ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης των «πειρατών» με 3-2 σετ κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Δημήτρης Βικέλας» στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, κατακτώντας το συγκεκριμένο τίτλο για δεύτερη φορά στην εν Ελλάδι καριέρα του.

Κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ο Πάρις βοήθησε στην άμυνα και έκανε αποτελεσματικές επιλογές στην «κόντρα» επίθεση. Επιπλέον, είχε και 4 προσωπικούς πόντους που προήλθαν από 3/7 επιθέσεις και 1 μπλοκ.

Ο ίδιος τόνισε πως: «Είναι ένα καλό νέο για μένα και, κυρίως, για την ομάδα. Αν η ομάδα δεν πάει καλά, κανείς δεν πάει καλά. Συγχαρητήρια, λοιπόν, στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Τους αφιερώνω αυτή τη διάκριση.

Επίσης, την αφιερώνω στην οικογένειά μου που είναι μακριά μου, αλλά με στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της».

Είσαι ευχαριστημένος στον Φοίνικα;
«Βρίσκομαι σε μία πολύ καλή ομάδα, σε ένα καταπληκτικό μέρος και χαίρομαι που έχω δικαιωθεί για την επιλογή μου να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μέρα με τη μέρα, η ομάδα μου γίνεται όλο και πιο δυνατή. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε.

Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή μας και έχουμε φανταστικούς οπαδούς που αγαπάνε το βόλεϊ και το σύλλογο. Νιώθω πολύ καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».


ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE

MVP: Ματέο Πάρις (Φοίνικας Σύρου)

Bασική 7αδα της 1ης αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Ματέο Πάρις (Φοίνικας Σύρου)
Διαγώνιος: Ρονάλντο Αμπρέου-Σεπέδα (Π.Α.Ο.Κ.)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Φοίνικας Σύρου)
Κεντρικοί: Κώστας Γκιρτζίκης (Άρης), Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός)
Ακραίοι: Ντα Σίλβα Λεάντρο Ονόριο Ροντρίγκο (Παμβοχαϊκός), Κάντι-Μίκαλε Κάλντγουελ (Φοίνικας Σύρου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x