Επικαιρότητα

ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, τον συνεχάρη ο Χάρης Δούκας

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του Χάρη Δούκα και επανεκλέγεται πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Στους 212.269 η συμμετοχή, χωρίς τους αποδήμους.

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του Χάρη Δούκα και επανεκλέγεται πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε ενσωμάτωση 97,84% των εκλογικών τμημάτων (908 από 928) της Επικράτειας ο κ. Ανδρουλάκης προηγείται με σημαντική διαφορά καθώς απέσπασε 59,91% (122.174 ψήφους) έναντι 40,09% (81.768 ψήφων) του κ. Δούκα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Δούκας ευχαρίστησε «από καρδιάς» του φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, ενώ συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του.

«Καταφέραμε μέσα σε 3,5 μήνες να δώσουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις, είπε και συμπλήρωσε: θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό ΠΑΣΟΚ που θα μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή», είπε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x