Βόλεϊ

Πιάτσα: «Διαφορετικό το σημερινό ματς από της Σύρου»

Στη διαφορά των δυο αγώνων και της «ανατροπής» του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τελικό Λιγκ Καπ και τον αποψινό ημιτελικό του Κυπέλλου στάθηκε ο Ρομπέρτο Πιάτσα μετά τη λήξη του ματς στη Γλυφάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως στη Σύρο ήταν μπροστά στο σκορ στην αρχή, πως η ομάδα του αλλάζει σιγά σιγά και πως όσοι αγωνίστηκαν, τα έδωσαν όλα για την «ανατροπή» και αισθάνεται τυχερός με αυτούς τους παίκτες.

Αναλυτικά: «Ήταν παρόμοιο με τη Σύρο το ματς, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Στη Σύρο, ήμασταν πίσω 2-0, αλλά, μέχρι να φτάσουμε στο τάι μπρέικ, ήμασταν πολύ μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ήμασταν πίσω τρεις πόντους στο τρίτο σετ, ενώ, σε αντίθεση με τη Σύρο που ήμασταν πίσω και στο πέμπτο σετ, σήμερα ήταν διαφορετικά.

Η ομάδα μας ξεκινάει και αλλάζει. Κάθε παίκτης που κλήθηκε να παίξει, ήταν έτοιμος και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ. Παλεύουν για κάθε μπαλιά, κάθε πόντο. Αυτό με γεμίζει με ικανοποίηση και ταυτόχρονα νιώθω τυχερός που έχω τέτοιους παίκτες».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως: «Νομίζαμε, για άλλο ένα παιχνίδι, ότι είχαμε τελειώσει. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, όλα έγιναν δύσκολα και δεν μπορέσαμε από το τρίτο σετ και μετά να επιστρέψουμε. Εμείς ήρθαμε να σηκώσουμε το Κύπελλο, αλλά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τον τελευταίο πόντο, δεν πρέπει να σταματάς.

Ήμασταν πολύ χαμηλά μετά το τρίτο σετ στην επίθεση, η έλλειψη σταθερότητας οφείλεται κιόλας στο γεγονός ότι δεν έχουμε δουλέψει όλοι μαζί, όπως ο Ολυμπιακός. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να μεταφραστεί και σε έλλειψη ψυχολογίας, αλλά δεν είναι τόσο χειροπιαστός αυτός ο όρος στον αθλητισμό. Παλεύουμε πιο πολύ με τον εαυτό μας, παρά με τον αντίπαλο και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x