Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει για τους τρεις τραυματίες στον Ολυμπιακό

Την Τρίτη επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις προπονήσεις και οι τραυματίες δουλεύουν για την επάνοδό τους, ενώ παίκτες όπως ο Ροντινέι γέμισαν τις μπαταρίες τους.

Θετική είναι η εικόνα για τους Ζέλσον Μάρτινς, Γουίλιαν και Τσικίνιο σχετικά με την πορεία των τραυματισμών τους στον Ολυμπιακό.

Όπως σημειώνει το «Φως των Σπορ», η κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη που επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «ερυθρόλευκο» μετά το ρεπό που πήραν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα διαπιστώσει ποιους μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μεντιλίμπαρ δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει τη συμμετοχή κάποιου παίκτη, αφού υπάρχει και ο κίνδυνος υποτροπής.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Ροντινέι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες», με τον Βραζιλιάνο μπακ να πηγαίνει οικογενειακώς στο Ναύπλιο.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Ισπανός προπονητής να τον αφήσει εκτός για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ώστε να είναι ακόμα πιο φρέσκος στην αναμέτρηση με τη Μάλμε για το Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x