Stoiximan Super League

Τελευταία «ανάσα» και μετά… βουνό για τον Ολυμπιακό

Επτά ματς σε 22 μέρες θα δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιστρέφει από αύριο στις προπονήσεις μετά το ρεπό-μαμούθ που έδωσε στην ομάδα ο Μεντιλίμπαρ.

Την τελευταία ημέρα του ρεπό τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις.

Το πρώτο παιχνίδι για τους Πειραιώτες είναι την Κυριακή το μεσημέρι, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, και θα ακολουθήσουν άλλα έξι σε Ελλάδα και Ευρώπη, πριν από τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις επόμενες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η «ερυθρόλευκη» αρχή γίνεται με τους Βοιωτούς (20/10, 16:00), ακολουθεί το ταξίδι στη Σουηδία για την αναμέτρηση με τη Μάλμε (24/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League και μετά οι Πειραιώτες θα βρεθούν στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον τοπικό Αστέρα (27/10, 18:00).

Ακολουθεί άλλο ένα εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας με την Καλλιθέα (30/10), ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (2/11), πριν αντιμετωπίσει ξανά στο Φάληρο τη Ρέιντζερς (7/11). Τελευταίο ματς για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (10/11).

Όπως γράφει το «Φως των σπορ», οι τραυματίες έκαναν κανονικά τα προγράμματά τους για να θέσουν εαυτούς το συντομότερο δυνατόν στη διάθεση του Ισπανού προπονητή, ενώ όσοι ταξίδεψαν εντός ή εκτός Ελλάδας είχαν επικοινωνία με το προπονητικό επιτελείο για τα προγράμματα που έπρεπε να ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x