Βόλεϊ

«Πείστηκαν οι πλέον δύσπιστοι για τον ορίζοντα του ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης «καθάρισε» με τα χρέη του ΠΑΟΚ και όλα τα τμήματα του «Δικεφάλου» «αποθεώνουν» το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την κίνησή του αυτή, που υλοποίησε την υπόσχεση που έδωσε όταν ανέλαβε.

Έτσι, ο μεγαλομέτοχος του νταμπλούχου «ασπρόμαυρου» ΤΑΑ, Γιώργος Ανδρέου, με δήλωσή του την Τρίτη τόνισε πως πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι για τον ορίζοντα που θα έχει ο ΠΑΟΚ από ‘δω και πέρα, πως ο κ. Σαββίδης ήταν ειλικρινής και πως οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την παρουσία του.

Αναλυτικά: «H χειρονομία του Ιβάν Σαββίδη "αντικατοπτρίζει" την πρόθεσή του να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας και του ονόματός της. Ακόμη, πείθει και τους περισσότερο δύσπιστους ότι η παρουσία του στην "οικογένεια" του ΠΑΟΚ έχει μακρινό ορίζοντα.

Ο κ. Σαββίδης είναι ευκρινής, αποτελεσματικός και έχει όραμα για έναν ενιαίο ΠΑΟΚ. Ο κάθε φίλος της ομάδας θα πρέπει να αισθάνεται απέραντη ικανοποίηση από την παρουσία του στην ποδοσφαιρική ομάδα. Προσωπικά, νιώθω υπερήφανος που η ΠΑΕ διοικείται από ένα άνθρωπο που αποτελεί εγγύηση για τα όνειρα των χιλιάδων φίλων του μεγάλου μας ΠΑΟΚ και τους καλώ να του συμπαρασταθούν με όλες τις δυνάμεις τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x