Βόλεϊ

Παραμένει «Ναξιώτισσα» η Διώτη

Στον Πανναξιακό θα αγωνιστεί και τη νέα περίοδο η Παναγιώτα Διώτη.

Οι νησιώτες ανακοίνωσαν την παραμονή της διεθνούς ακραίας για τον επόμενο χρόνο, αφού έμειναν ικανοποιημένοι από την προσφορά της την περυσινή περίοδο και την προσπάθεια που κατέβαλε να αγωνιστεί στα ματς με τη Λε Κανέ για το Challenge Cup, ενώ ήταν τραυματίας και υποβλήθηκε και σε επέμβαση στο μηνίσκο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη διεθνή ακραία, Παναγιώτα Διώτη. Η 23χρονη αθλήτρια, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας την επιτυχημένη σεζόν 2014-15, θα συνεχίσει να τιμάει με την παρουσία της την ομάδα μας και το νησί μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο».

Η ίδια τόνισε πως: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα συνεχίσω και τη φετινή σεζόν τη συνεργασία μου με το σωματείο του Πανναξιακού. Η απόφασή μου στηρίχθηκε τόσο στην απόλυτα επιτυχημένη περυσινή συνεργασία μας, όσο και στην επιστροφή του προπονητή, Ζόραν Κόβαζιτς.

Εύχομαι στις συμπαίκτριες μου μια σεζόν γεμάτη υγεία και διακρίσεις, ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα του Πανναξιακού να χαρίσει ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές στον κόσμο της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x