Βόλεϊ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα με άρωμα... τελικών στo Ρέντη

Στο σπουδαιότερο ματς της πρεμιέρας της Volley League ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη (17:00) σε ένα ματς, συνέχεια των περσινών τελικών.

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Volley League πέφτει με σπουδαίο ντέρμπι! Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, υποδέχεται σήμερα στις 17:00 στο «Mελίνα Μερκούρη» του Ρέντη τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που θα έχει το «άρωμα» των περσινών τελικών του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Champions League, όπου καθάρισαν με το ίδιο σκορ την βοσνιακή Μπιγέλινα για την Παρτίζαν με το ίδιο σκορ (3-1) και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αποψινό ματς. Η ομάδα του Πειραιά θα έχει κανονικά στον πάγκο της τον Ντάνιελ Καστελάνι, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα γυναικών της Αργεντινής. Ο έμπειρος τεχνικός αντιμετωπίζει μόνο ένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς ο Τόνσεκ Στερν είναι στα «πιτς» με την επιστροφή του ωστόσο να υπολογίζεται σύντομα.

Για το μεγάλο ματς ο Ντάνιελ Καστελάνι δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και που ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος. Είμαι χαρούμενος για τον Αντώνη (σ.σ. Βουρδέρη) και όλη την ομάδα που είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της. Την εβδομάδα που πέρασε, τα κατάφερε περίφημα στους αγώνες του Champions League στη Σερβία. Προσωπικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι και θα δουλέψω στον Ολυμπιακό».

Eνώ δηλώσεις παραχώρησε και ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» Άλεν Παγένκ: «Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα, πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά, ειδικά που δίνουμε ένα μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο παίξαμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Δώσαμε τα ματς της Ευρώπης, είχαμε δυο μέρες να κάνουμε τις προπονήσεις μας, να δούμε την άμυνά μας, να μελετήσουμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ και θα είμαστε πιο δυνατοί».

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θα δώσει το παρθενικό του ματς στη σεζόν, θέλοντας να κάνει ξεκίνημα με το δεξί, πριν από την «μάχη» με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική. Αναμφίβολα το ξεκίνημα για τον «δικέφαλο του βορρά» είναι δύσκολο, ωστόσο η ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι έχει γεμίσει το ρόστερ της με ποιότητα και μπορεί να «χτυπήσει» το κάθε ματς. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στην επόμενη φάση του CEV Cup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x