Βόλεϊ

Ο ένας για παραμονή και ο άλλος για τριάδα

Η Κηφισιά θέλει να διατηρήσει την τρίτη θέση στην βαθμολογία και η Λαμία να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, σε ένα απ’ τα αμφίρροπα ματς της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Μεγάλη μάχη για τη νίκη αναμένεται να δώσουν Κηφισιά και Λαμία στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Volleyelague (14/2, 19.00).

Μετά την ήττα απ’ την Ορεστιάδα (3-0 σετ) η Λαμία θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα αυξήσουν τις πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία, καθώς παραμένει ουραγός με επτά βαθμούς

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγώνα: «Μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου έχουμε επτά "τελικούς". Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε νίκες. Η Κηφισιά έχει ομάδα με ομοιογένεια. Δεν κάνει λάθη και έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στην Ορεστιάδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόδοση μας στο σερβίς και στην υποδοχή».

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυνε ο λίμπερο της Λαμίας, Θεόδωρος Τσαδήμας: «Η Κηφισιά διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Μας περιμένει δύσκολο απόγευμα. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Ακόμα και ένας βαθμός θα είναι υπερπολύτιμος. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα. Τώρα είναι που χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Πιθανή νίκη θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Κηφισιά θέλει την ενδέκατη νίκη της για φέτος, προκειμένου να διατηρήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ζόραν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ενοχλήσεις στο γόνατο έχει κα ο Νίκος Παπαγγελόπουλος.

Ο προπονητής του Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε : «Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Λαμία ψάχνει απελπισμένα για πόντους. Πάντα ήταν σκληρό καρύδι, πολύ περισσότερο τώρα που καίγεται για την παραμονή της. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι από εδώ και πέρα. Σε μας υπάρχει κούραση με τους επαναλαμβανόμενους αγώνες. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση και τους τραυματισμούς. Μέχρι τώρα δεν είχαμε συνηθίσει τους αγώνες Τετάρτη, Σάββατο. Κούραση και τραυματισμοί χρειάζονται καλή διαχείριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x