Euroleague

Τα πλάνα του sport-fm.gr από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Παρίσι

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προπονήθηκε στη «Halle Georges Carpentier» ενόψει της αυριανής (15/10) αναμέτρησης με την Παρί για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει την «πρωτάρα» Παρί εκτός έδρας (15/10, 21:30, NovaSports5, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6) για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης και την πρώτη της «διαβολοβδομάδας», αφού την Πέμπτη ακολουθεί η Ρεάλ στη Μαδρίτη (16/10).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Μία μέρα νωρίτερα, οι «πράσινοι», που απογειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας για τη γαλλική πρωτεύουσα, προπονήθηκαν «Halle Georges Carpentier» ενόψει της αναμέτρησης με τους Παριζιάνους. Για τον Τούρκο τεχνικό, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, αφού ο μόνος που δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο που θα λάβει χώρα το αυριανό ματς δεν είναι το ίδιο με αυτό που προπονήθηκαν οι «πράσινοι». Συγκεκριμένα, πρόκειται για το «Παλέ ντε Μπερσί», εκεί δηλαδή που το «τριφύλλι» έραψε το πρώτο «αστέρι» στη φανέλα του το 1996, ξεκινώντας την πλούσια ευρωπαϊκή του ιστορία.

Δείτε τα πλάνα του sport-fm.gr από τον απεσταλμένο μας, Γιώργο Πετρίδη:

@sporfm946

thanasis's Video - Oct 14, 2024

? πρωτότυπος ήχος sporfm946


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x