Euroleague

Έτοιμο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού το Globalsat Gold VIP Lounge του ΟΑΚΑ!

Το εντυπωσιακό Globalsat Gold VIP Lounge του ΟΑΚΑ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν από εκεί τα εκτός έδρας ματς της ομάδας!

Λίγες μέρες μετά τα «εγκαίνια» του νέου ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός AKTOR φρόντισε και για την εμπειρία της παρακολούθησης των εκτός έδρας αναμετρήσεων από τους οπαδούς του!

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι το εντυπωσιακό Globalsat Gold VIP Lounge του ΟΑΚΑ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν από εκεί τα away games του «τριφυλλίου», ζώντας μία σπουδαία εμπειρία.

Μάλιστα, τόνισαν πως η πρωτοβουλία αυτή (που έλαβε χώρα και πέρυσι) θα ξεκινήσει από τα δύο εκτός έδρας ματς με την Παρί (15/10) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/10) για τη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το εντυπωσιακό Globalsat Gold VIP Lounge του ΟΑΚΑ είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί!

Γίνε μέλος του Club των Away Games και παρακολούθησε τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας, για την Euroleague, στον πιο premium χώρο του γηπέδου μας!

Κλείσε τη θέση σου τώρα για τους αγώνες κόντρα σε Παρί (15/10, 21:30) και Ρεάλ Μαδρίτης (17/10, 21:45). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με το hospitality@paobc.gr.

Πατήστε εδώ»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x