Nations League

Έριξε τριάρα στο Αζερμπαϊτζάν και διατήρησε την πρωτιά η Σλοβακία

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Σλοβακία νίκησε 3-1 το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της League C του Nations League, παραμένοντας στην κορυφή.

Διατήρησε την πρωτιά η Σλοβακία, η οποία νίκησε 3-1 το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League και με τους 10 βαθμούς που έφτασε, διατήρησε την κορυφή και περιμένει το αποτέλεσμα της Σουηδίας στην Εσθονία αργότερα για να δει αν θα βρίσκεται παρέα με τους Σκανδιναβούς εκεί, αφήνοντας τους γηπεδούχους του Φερνάντο Σάντος χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση.

Το αυτογκόλ του Μαμέντοφ και το γκολ του Μπαϊράμοφ διαμόρφωσαν το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η αποβολή του Εμρελι στο 70΄έφερε τα άλλα δύο γκολ των Σλοβάκων με τους Χαράσλιν και Ντούρις.

Το ματς
Η Σλοβακία μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 15’ ο Χάνσκο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά κι ο Μαμάντοφ στην προσπάθεια να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζενέτοφ για το 0-1. Οι Αζέροι απάντησαν με τις σημαντικές ευκαιρίες του Τζαβαργκουλίγεφ στο 18’ και του Μπαϊράμοφ στο 21’. Ο Τζαβαργκουλίγεφ έχανε συνεχώς ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στα επόμενα λεπτά και τελικά στο 38’ ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Σεϊντάεφ έκανε τη σέντρα κι ο Μπαϊράμοφ έκανε το 1-1.

Οι Ισέεφ και Σεϊντάεφ έχαναν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης. Μετά το 60’ οι Σλοβάκοι άρχισαν να γίνονται απειλητικοί με τις αλλαγές τους, πιέζοντας την εστία του Τζανέτοφ. Στο 70’, ο Εμρελι έκανε σκληρό φάουλ στον Χαράσλιν κι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλάζοντας τα δεδομένα της αναμέτρησης. Έτσι, στο 75’ ο Χαράσλιν με καταπληκτικό σουτ έξω απ την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζανέτοφ για το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν την εστία του Τζανέτοφ.

Έτσι, στο 87’ ο ωραίος συνδυασμός των Σλοβάκων έφερε τις δυο τελευταίες αλλαγές τους να πρωταγωνιστούν, αφού ο Τούπτα γύρισε την μπάλα από τα αριστερά κι ο Ντούρις με κοντινό πλασέ έκανε το 1-3 κι ουσιαστικά «καθάρισε» την αναμέτρηση. Στο 94’, ο Τούπτα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x