Βόλεϊ

Νέο, αποκλειστικά γυναικείο τουρνουά από την Έφη Σφυρή και το Vari Sports Club!

Το Amstel Radler Βeach Volley Series by Efi Sfyri, το μόνο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με χρηματικό έπαθλο στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.

Το Amstel Radler Βeach Volley Series by Efi Sfyri, το μόνο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με χρηματικό έπαθλο στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club είναι και αυτή την εβδομάδας εδώ...

Και μάλιστα με μεγάλα δώρα...

Διήμερο στα Καλάβρυτα- KALAVRITA CANYON HOTEL & SPA και πολλά άλλα δώρα!!

Δηλώστε συμμετοχή: efi@efisfyri.gr

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:
“Δυνατή διοργάνωση, με νέες συμμετοχές και πολύ δυνατά παιχνίδια, ο 2ος σταθμός του AMSTEL RADLER BV SERIES. Νέο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα, ειδικά στην κατηγορία Α, όπου οι νικητές εναλλάσσονται σε κάθε τελικό. Αντίθετα, στην κατηγορία ΑΑ’ η άνετη νίκη των Γιάννη Σταμπέλου και Μπάμπη Λίτου, τους καθιστά ως το μεγάλο φαβορί για την τελική επικράτηση.”

Μοναδικά είναι τα έπαθλα που προσφέρει το νέο μας Πρωτάθλημα Series, ισχυροποιώντας έτσι τα κίνητρα για τους αθλητές και των δύο κατηγοριών.

Σημαντική η συμβολή της EOΠΕ, με την παροχή wild card, δίνει νέα ώθηση στον ερασιτέχνη αθλητή και ανταμείβει τους καλύτερους με ελεύθερη είσοδο στα Μasters/Οpen 2016.

Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή των αγώνων, που δεν είναι άλλος από την “Amstel -Radler”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x