Βόλεϊ

Να εμφανιστούν ως «πειρατές»…

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Φοίνικας Σύρου ετοιμάζεται να προκριθεί κόντρα στην Αντβέρπ την Τετάρτη στους «16» του CEV Cup βόλεϊ των ανδρών.

Οι «πειρατές» υποδέχονται τη βελγική ομάδα στη ρεβάνς της ήττας τους με 1-3 σετ στην πρώτη αναμέτρηση στην Αμβέρσα την περασμένη εβδομάδα για τους "32" της διοργάνωσης και θα χρειαστούν νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ώστε να οδηγήσουν, στη χειρότερη περίπτωση, το ματς στο «χρυσό» σετ.

Ο Ματέο Πάρις τόνισε πως: «Είναι άλλη μία μεγάλη μάχη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους. Πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε με 3-0 ή 3-1 σετ και μετά να πάμε για πρόκριση στο "χρυσό" σετ.

Πρέπει να οργανώσουμε το παιχνίδι μας και τη σκέψη μας και να έχουμε πίστη στη δύναμη της ομάδας. Εάν αυτά τα τρία πράγματα τα κάνουμε σωστά, θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Και στον πρώτο αγώνα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από ένα σετ. Φυσικά, ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη».

Η αποστολή της Αντβέρπ έφτασε το πρωί της Τρίτης στη Σύρο. «Μας περιμένει δύσκολος αγώνας. Έμαθα πως εδώ έχασε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα και, σίγουρα, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είχαμε κουραστικό ταξίδι. Βρισκόμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος και ελπίζω και η αποστολή μας να έχει, επίσης, πανέμορφο τέλος», τόνισε ο Αλέν Νταρντέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x