Βόλεϊ

Μπόσκαν: «Δείξαμε χαρακτήρα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο Παλατάκι και έφεραν τη μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο Παλατάκι και έφεραν τη μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ, ενώ προέβλεψε πως όλα τα ντέρμπι ως το τέλος του πρωταθλήματος θα ναι… δραματικά ως προς τη διακύμανσή τους.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν χαρακτήρα. Δώσαμε μία μεγάλη μάχη και νικήσαμε παρότι είχαμε απουσίες. Κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη. Ο αγώνας πήγε πόντο-πόντο. Και στα πλέι οφ έτσι θα πάει η σειρά, δεν είναι δυνατόν να γίνουν προβλέψεις. Και οι δύο ομάδες είναι κοντά, όλα θα κριθούν στον πόντο. Αφιερώνω τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Σουλτανόπουλος δήλωσε: «Σε όλο τον αγώνα κρατήσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δεν επηρεαστήκαμε από τίποτα. Ο ΠΑΟΚ αναλώθηκε πολύ στις διαμαρτυρίες. Δε νομίζω πως έπαιξαν ρόλο. Το θετικό είναι πως παρά τις απουσίες αποδίδουμε. Παίξαμε πιο απελευθερωμένα και διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας. Κατά 90% εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Εκ μέρους της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x