Βόλεϊ

Ξεκινούν από Αμβέρσα οι «πειρατές»

Από την Αμβέρσα θα ξεκινήσει η φετινή ευρωπαϊκή «περιπέτεια» του Φοίνικα Σύρου.

Οι «πειρατές» επέστρεψαν στην Αθήνα και «καπάκι» «πέταξαν» για το Βέλγιο, ώστε να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη στις 21:30 την Τοπ Βόλεϊ Κάλαντ Αντβέρπ για τον πρώτο γύρο των «32» του CEV Cup βόλεϊ των ανδρών.

Η Τοπ Βόλεϊ διαθέτει στο ρόστερ της έξι ξένους, εκ των οποίων ο Γερμανός Γκεόργκ Κλάιν το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε μεταγραφικός στόχος του Φοίνικα.

Ο τεχνικός των Βέλγων, Σβεν Σόφι, τόνισε πως: «Για πολλούς από τους παίκτες μας, αυτός ο αγώνας είναι μια νέα εμπειρία, δεδομένου ότι δεν έχουν παίξει πολλούς διεθνείς αγώνες, μέχρι στιγμής, στην καριέρα τους. Αλλά, αυτή τη στιγμή, είμαστε σίγουροι για τις δυνάμεις μας. Πήγαμε καλά στην τελευταία προπόνηση, νικήσαμε τον πρώτο αγώνα στο πρωτάθλημα και τον πρώτο αγώνα στο Κύπελλο κι, έτσι, έχουμε βρει ρυθμό.

Ο Φοίνικας φαίνεται να είναι ένας αντίπαλος που δεν παίζει θεαματικό βόλεϊ, αλλά αξιοπρεπές βόλεϊ. Έχουν πολλούς μεγάλους παίκτες. Μπροστά στο κοινό μας και, με την υποστήριξη των οπαδών μας, ελπίζουμε να αποδώσουμε καλά και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα σε δύο εβδομάδες».

«Πάμε στο Βέλγιο για να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και να αποκτήσουμε μία καλή εμπειρία που θα μας χρησιμεύσει στη συνέχεια. Ο αντίπαλός μας είναι δυνατή ομάδα με πολλές λύσεις και πρέπει να έχουμε πολλά πλάνα για να τους αντιμετωπίσουμε», τόνισε ο Ντούσκο Νίκολιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x