Βόλεϊ

Ξεκινά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το ταξίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πρώτη του ευρωπαϊκή περιπέτεια στο Challenge Cup βόλεϊ των ανδρών ξεκινά αυτή την εβδομάδα για τους ακρίτες.

Έτσι, την Πέμπτη στις 19:00 οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη θα αντιμετωπίσουν τη σλοβένικη Πανβίτα Μούρκα για τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ο Εθνικός ταξίδεψε αρχικά για την Κωνσταντινούπολη και το μεσημέρι «πέταξε» για τη Λιουμπλιάνα. Από εκεί, μετέβη οδικώς για τον τελικό προορισμό του και προπονήθηκε στις 20:00 της Τρίτης.

Η επιστροφή της αποστολής στην Αλεξανδρούπολη έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε με όλους τους αθλητές της στη σλοβένικη πρωτεύουσα και ο κ. Μουστακίδης ζήτησε από αυτούς να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

«Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος αγωνιζόμαστε στο Τσαλεντζ Καπ. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε η Αλεξανδρούπολη να γίνει ακόμα πιο γνωστή για το βόλεϊ της. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, μας άρεσε σαν προορισμός η Σλοβενία. Εύχομαι να γυρίσουμε με χαμόγελα. Με την σωστή καθοδήγηση των προπονητών μας, όλα θα πάνε καλά.

Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου», τόνισε ο Σταύρος Κασαμπαλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x