Βόλεϊ

Ξανά στον Ολυμπιακό ο 40χρονος Χριστοφιδέλης!

Ένα μεγάλο –από όλες τις απόψεις- comeback για το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Ο Κώστας Χριστοφιδέλης θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τα ερυθρόλευκα.

Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα για τρίτη φορά στη σπουδαία καριέρα του ο Κώστας Χριστοφιδέλης!

Όπως ανακοινώθηκε, ο 40χρονος πια ακραίος θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν!

Στο παρελθόν, ο πολύπειρος άσος έχει πανηγυρίσει εννιά πρωτάθλημα, ισάριθμα Κύπελλλα και δύο ευρωπαϊκά με τους Πειραιώτες και ευχήθηκε το comeback στην «ομάδα της καρδιάς του» να συνδυαστεί με την επιστροφή του συλλόγου στον θρόνο του ελληνικού βόλεϊ, ύστερα από τρία χρόνια απόλυτης κυριαρχίας του ΠΑΟΚ.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Χριστοφιδέλη. Ο διεθνής ακραίος, θα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό! Μετά από την απώλεια τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων, ήρθε η ώρα να συνδράμουμε όλοι (κόσμος – διοίκηση – αγωνιστικό τμήμα) έτσι ώστε να ξαναδούμε τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή! Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x