Euroleague

Τα... έσπασε: Κάκιστο πρώτο ημίχρονο για τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ - Μόλις 24 πόντοι με 1 ασίστ!

Η Ζάλγκιρις έκανε επιθετικά ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που έχουμε δει στην Ευρωλίγκα, με μόλις 24 πόντους και 1 ασίστ για 9 λάθη!

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του στην επίθεση, ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ζάλγκιρις με προβάδισμα 35-24, έχοντας ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό και διατηρώντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του 20λέπτου.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η τρομερή άμυνα των «ερυθρόλευκων», αλλά και η κάκιστη επιθετική απόδοση των Λιθουανών στο πρώτο μέρος. Ούτως ή άλλως, η επίδοση των 24 πόντων σε 20 λεπτά μιλάει από μόνη της, ωστόσο αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στα «άθλια» στατιστικά της Ζάλγκιρις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έκλεισε το ημίχρονο με μόλις 1 ασίστ για 9 λάθη! Τα ποσοστά της ήταν εξίσου άσχημα, αφού μέτρησε 7/22 δίποντα και 2/14 τρίποντα, σύνολο δηλαδή 9/36 σουτ εντός πεδιάς, ήτοι 25% στις προσπάθειές της.

Η αδυναμία της Ζάλγκιρις να βρει ρυθμό είναι εμφανής και από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν της έχει επιτρέψει να τρέξει καθόλου. Ο λιθουανικός σύλλογος έμεινε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πόντο στον αιφνιδιασμό, ενώ οι γηπεδούχοι έβαλαν στο τρανζίσιον τους 11 από τους 35 πόντους τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x