Βόλεϊ

Κοκκινάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Στο 2-0 του ΠΑΟΚ… χαμογελάσαμε»

Όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0, πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού χαμογέλασαν, αφού θυμήθηκαν την ανατροπή με 3-2 στον τελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο, σύμφωνα με τον Μενέλαο Κοκκινάκη.

Καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες χαρακτήρισε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό, Κηφισιά, ο παίκτης των «ερυθρολεύκων», Μενέλαος Κοκκινάκης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ανέφερε πως όταν ο «δικέφαλος» του βορρά προηγήθηκε με 2-0, ορισμένοι συμπαίκτες του… χαμογέλασαν.

«Δεν θέλω να πω ότι η πρώτη φορά ήταν πιο γλυκιά και η δεύτερη δεν είναι. Δουλεύουμε πολύ και μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο κόπος μας αμείβεται. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη σημερινή νίκη, παρότι ξεκινήσαμε άσχημα. Στο 2-0 του ΠΑΟΚ, πολλοί χαμογελάσαμε. Όχι ότι πιστεύαμε ότι θα γίνει το ίδιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ωστόσο προέχει τώρα να συγκεντρωθούμε να συγκεντρωθούμε και να μαζέψουμε δυνάμεις. Αύριο, όμως, παίζεται το τρόπαιο και η Κηφισιά είναι η μόνη ομάδα που μας έχει κερδίσει», είπε αρχικά ο ακραίος του Ολυμπιακού.

Για την Κηφισιά και τον προ δύο ετών τελικό των δύο ομάδων στην Καλαμάτα: «Δεν υποτιμάμε την Κηφισιά. Παίζει καλό βόλεϊ, αλλά δεν μας νοιάζουν οι υπόλοιπες ομάδες μόνο εμείς. Μετά το τρίτο σετ βρήκαμε τον εαυτό ματς, παίξαμε εκπληκτικό βόλεϊ και κάναμε την ανατροπή. Έχει έμπειρους παίκτες, καλή ομάδα και έχει δείξει με τη βαθμολογική της θέση ότι είναι υπολογίσιμη ομάδα, αλλά εμείς πάμε για να πάρουμε το Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x