Βόλεϊ

«Καθάρισε» την ΑΕΚ ο Άρης

Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης στην Α1 βόλεϊ γυναικών, επικρατώντας με 3-0 σετ της ΑΕΚ στην Αθήνα, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής.

Ο Άρης νίκησε την ΑΕΚ με 3-0 σετ στην Αθήνα, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, και επέστρεψε στις νίκες, αφήνοντας την «Ένωση» χωρίς νίκη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο σετ, είχαμε συνεχείς εναλλαγές του σκορ, όμως στα δύο επόμενα οι «κίτρινες» επέβαλαν το ρυθμό τους και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Χάρης Σκουτελέκος: «Στο πρώτο σετ κρίθηκαν όλα… Δυστυχώς, σε ένα ακόμη ματς πληρώσαμε τα λάθη απειρίας και μετά δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε. Στο δεύτερο σετ, από την αρχή βρεθήκαμε να "κυνηγάμε" και ήταν δύσκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο Άρης, ενώ στο τρίτο δεν μπορέσαμε να κάνουμε την υπέρβαση που χρειαζόμασταν».

Δημήτρης Σολκίδης: «Όταν βρήκαμε το ρυθμό μας, δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα να επιβληθούμε άνετα και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με τον ΑΟ Θήρας».


Τα σετ: 21-25, 11-25, 16-25

ΑΕΚ (Σκουτελέκος): Νούσια, Βάθη, Ζίγκα, Καράτερζη, Φιλιπιόνκα, Γεωργαντά, Αργυροπούλου -λ / Βενέτη, Καλαφατάκη, Αντωνιάδη, Κουτρουμπή

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Καραφουλλίδου, Γουγούση, Κελεσίδου –λ / Χίτζιου-λ, Σταμάτη, Χαραβελούλη, Πήττα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x