Βόλεϊ

Καλμαζίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο ΠΑΟΚ έχει και παίκτες και σύνολο για τον τίτλο»

Έτοιμος να παλέψει για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο final-4 που θα ξεκινήσει αύριο στη Γλυφάδα είναι ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 .

Στις δυσκολίες του φετινού final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, αλλά και στα στοιχεία που μπορούν να κάνουν τον ΠΑΟΚ να φτάσει ως το τέλος αναφέρθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:
Για το Final-4 : «Συμμετέχουν τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες. Όπως πάντα, το Final-4 του Κυπέλλου δεν χωράει προβλέψεις. Στα ημιτελικά έχουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και το ίδιο θα είναι και ο τελικός. Ας ελπίσουμε να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα μειονέκτημα, ότι είχαμε αρκετές αλλαγές και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και στους παίκτες. Αυτό μας φέρνει λίγο χρονικά πίσω στην προετοιμασία και στο δέσιμο των παικτών. Πιστεύω, όμως, πως έχουμε και τους παίκτες και το σύνολο, που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Δεν έχουν σημασία».

Για το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών (Παναθηναϊκός-Κηφισιά): «Αν δούμε τη βαθμολογία, η Κηφισιά έχει το προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει εμπειρία σαν ομάδα, έχει βρεθεί πολλές φορές στον τίτλο και σε πολλούς τελικούς. Θα είναι πολύ σκληρό, αμφίρροπό παιχνίδι. Δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x