Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Στην απόλυτη συγκέντρωση των Ελληνίδων διεθνών απέδωσε την άνετη νίκη της Εθνικής βόλεϊ γυναικών επί της Γεωργίας ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως θα μπορούσε να έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα αν δεν υπήρχε συγκέντρωση και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τέταρτης αγωνιστικής για να βγάλει συμπεράσματα. Θεωρεί πως είναι άδικο να γίνονται συγκρίσεις των φετινών με τα προηγούμενα αποτελέσματα και περιμένει ανάλογη συνέχεια κόντρα στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε ότι η Γεωργία ήταν μια ομάδα που μπορούμε να νικήσουμε. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε υγιές το εγχείρημα αυτό και ανώδυνα. Τα κορίτσια ήταν σοβαρά, μπήκαν μέσα με το μυαλό αποκλειστικά στο παιχνίδι και έτσι τα κατάφεραν. Πολύ εύκολα μπορεί να έρθει άσχημο αποτέλεσμα αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος, όμως όλες οι αθλήτριες έδειξαν σοβαρότητα και τα κατάφεραν. Όταν διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής, θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την τετράδα του European League.

Είναι άδικο για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, να πούμε αν έχουμε καταφέρει κάτι παραπάνω φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι νίκες σε τέτοιες διοργανώσεις βοηθάνε πολύ την ομάδα, αλλά και από τις ήττες μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και να κερδίσεις κάτι. Αυτή τη στιγμή όλες τις ομάδες τις έχουμε νικήσει, εκτός από το Ισραήλ, όπου πάμε την επόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμη ψηλότερα στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x