Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Είχαμε μια μικρή επιθυμία για ρεβάνς»

Κάτι σαν… ρεβάνς για τις οδυνηρές ήττες με ανατροπή που υπέστη πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης τη νίκη με 3-1 και το break.

Μια μινι-εκδίκηση για τις οδυνηρές ήττες από τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά κα ένα καλό τονωτικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας εν όψει της συνέχειας χαρακτήρισε ο Γιάννης Καλμαζίδης τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 στο «Μελίνα Μερκούρη» στον πρώτο ημιτελικό των playoffs.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως είναι στο χέρι της ομάδας του να «χτίσει» πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα, ενώ υποβάθμισε τη σημασία της έντασης που προέκυψε στο φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για:

-το αν ο ΠΑΟΚ πήρε εκδίκηση για τον τρόπο που είχε χάσει από τον Ολυμπιακό: «Είχαμε μια μικρή επιθυμία για ρεβάνς και μας βγήκε αυτό στο τέλος».

-τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ: «Η νίκη εδώ μέσα για μας σημαίνει αρκετά πράγματα. Όχι τόσο για τη συνέχεια, όσο για την αυτοπεποίθηση που μας έλειπε στα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και τίποτα για τη σειρά των αγώνων αυτών. Έχουμε δει έδρες να σπάνε, να ξανασπάνε… Θα εξαρτηθεί από το αν εμείς έχουμε συνέχεια σε αυτό που κάνουμε».

-το τι διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τις ήττες που προηγήθηκαν από ον Ολυμπιακό: «Δεν είχαμε πολύ διαφορετικά πράγματα σε σχέση με τη Σύρο και τη Γλυφάδα. Είχαμε καλή απόδοση και σε εκείνα τα παιχνίδια».

-την ένταση που υπήρχε στο τέλος μετά από πανηγυρισμό παίκτη του ΠΑΟΚ (Χιμένες) κοντά στην πλευρά του Ολυμπιακού: «Σε κανέναν δεν του αρέσει να χάνει στο γήπεδό του. Ένταση υπάρχει πάντα όταν γίνονται παιχνίδια με μεγάλη σημασία. Δεν είναι ωραίο να ξεφεύγουμε και δεν πιστεύω πως ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα όπως θέλουν κάποια να παρουσιάσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x