Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Κάποιοι ήθελαν να πάρουν λίγο τα φώτα της δημοσιότητας»

Παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στις διαιτητικές αποφάσεις στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ άφησε αιχμές λέγοντας ότι ήθελαν να στρέψουν επάνω τους την προσοχή αλλά –μεταξύ άλλων- παραδέχθηκε ότι οι παίκτες τους αγωνίστηκαν κάποιες στιγμές σαν να ένιωθαν φόβο.

«Γίνονται λάθη διαιτητικά στο βόλεϊ. Συμβαίνει. Κάποιοι ήθελαν να πάρουν λίγο τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είμαι ευχαριστημένος κι όχι μόνο σε ότι αφορά το σκορ, αλλά σε πολλά άλλα κομμάτια», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν κύλησε καλά η ομάδα. Ναι μεν χρειάζεται χρόνος, αλλά χρειάζεται κάποια στιγμή η ομάδα να αρχίσει να αποδίδει. Δεν είναι θέμα προσαρμογής του Στάροβιτς, αλλά πολλά κομμάτια. Δεν ξέρω ίσως είναι θέμα φόβου. Σαν να είχαμε φόβο να εκτελέσουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Άγχος, δεν ξέρω πως να το πω. Είχαμε πολλά νεύρα, μετά μας φταίνε κι άλλα πράγματα. Λάθη διαιτητικά γίνονται, αλλά επικεντρωνόμαστε εκεί και χάνουμε τα υπόλοιπα. Το επόμενο ματς είναι στην Αλεξανδρούπολη, είναι πρωτοφανές να παίζουμε στις 14:30 σε λιγότερο από 48 ώρες. Ίσως και να είναι καλό για να ξεχάσουμε, να ανασυνταχτούμε», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x